Emirates'de Yer Almak Media Ltd. ile Çok Kolay

Emirates'de Yer Almak Media Ltd. ile Çok Kolay



Emirates'de Yer Almak Media Ltd. ile Çok Kolay

Media Ltd., olarak 30 yılı aşkın süredir uluslararası mecraların Türkiye'deki tek temas olarak markalarımıza ve ajanslarımıza hizmet veriyoruz.

Uzun yıllar süren deneyimlerimiz ışığında birçok havayolu firmasının Türkiye'deki tek yetkili iletişim noktasıyız. Havayolu şirketleri için pandeminin getirdiği değişen koşullarla birlikte hem uçakiçi reklamların alanı hem de ambient medyanın hizmet alanını daha genişletmiştir.

Uçakiçi dergilerinin pandemi döneminden sonra uçaklarda kalkması ile birlikte diğer uçakiçi reklamların ve ambient medyanın önemi artmıştır. Markanızın uçakiçi reklamlarda yer alması seyahat eden yolcularla etkili erişim kurma ve marka bilinirliği arttırma imkanı sunar. Yolcular, uçuş süresince reklamınızı gördükleri için yüksek görünürlük ve marka bilinirliği artmasına olanak sağlar.

Türkiye temsilciği yaptığımız Emirates Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli uluslararası bir havayoludur.

158'den fazla destinasyona uçan Emirates, ayda 5 milyon yolcuya ulaşmaktadır.

Emirates Havayolları'nın uçakiçi televizyonları, Türkiye'den dünyaya seslenebilmek için çok etkili bir platform sunarken, reklamlarınızın hedef kitlemize kolaylık ulaşacağı bir alan yaratmaktadır.

Emirates uçakiçi tv. tüm koltuklarda yer almaktadır ve çok yüksek bir izlenme oranına sahiptir. Emirates yolcularının tamamı uçakiçi televizyonları izlemekte ve Emirates uçakiçi reklamları her yolcuya yaklaşık 2 defa ulaşmaktadır.

Markanızın Emirates ile seyahat eden yolculara doğrudan ulaşması, akılda kalma oranının arttırmasını sağlamaktadır.

Media Ltd. olarak Emirates Havayolları'nın uçakiçi televizyonlarında, markanızı konumlandırma e bütçelendirme çalışmalarınızda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız ve bunun için bizimle iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Whatsapp